Fabian Compagner

Fabian Compagner begon zijn professionele loopbaan als Process Controller nadat hij de studie Chemical Engineering aan de Universiteit van Twente afrondde. Hij heeft vervolgens een behoorlijke track record opgebouwd in Process Improvement en Lean Manufacturing. In verschillende management- en directieposities lag de focus altijd op de proceskant in de chemische en voedingsindustrie. Tot op heden is zijn focusgebied niet veranderd, maar benadert hij deze markt wel op een andere manier. Fabian is inmiddels ZZP’er en opereert vanuit ToPerform. Zijn missie: mensen en bedrijven tot grootse prestaties brengen.

Industriële processen

Vanuit deze ervaring is Fabian aangesloten als Coach bij Target Technology. Fabian ligt industriële processen door en verbetert ze. Strategische doelen verbindt hij met de uitvoering. Inhoudelijk kan Fabian onze professionals dus goed coachen.

Persoonlijk leiderschap

Fabian kenmerkt zichzelf als een echte peoplemanager: “Bij mij is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Dat past bij wie ik ben: een rustig en toegankelijk mens met een heldere, ingetogen stijl van communiceren. Ik focus me als coach op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Prestaties van een organisatie kun je alleen beter maken als je individuele mensen beter laat presteren. Door te zoeken naar creativiteit, intrinsieke motivatie en zelfvertrouwen kun je stappen vooruit zetten.”

Een overwinning is een stap voorwaarts

Het gezin van Fabian kenmerkt zich door sportiviteit, waarbij iedereen elkaar stimuleert om actief te zijn. Fabian zelf vult dat in door lange fietstochten te maken op de racefiets. De Alpe d’Huez heeft hij al getrotseerd. “Dan ga ik echt diep en kom ik mezelf wel tien keer tegen! Door jezelf te overwinnen zet je een stap voorwaarts. Dat geldt ook voor mijn ondernemerschap en mijn missie als coach.”

“Ik help je graag met het ontdekken en ontwikkelen van je talenten om meerwaarde te leveren. Met mijn brede achtergrond in diverse operationele rollen binnen de maakindustrie kan ik je via een pragmatische benadering ondersteunen”