Nieuws

Nieuws

Van start-up naar scale-up

Een professionaliseringsslag die meer groeikansen biedt

Sinds Januari hebben we bij Target een mooie professionaliseringsslag gemaakt! Tegelijkertijd met de start van onze nieuwe Field Manager Leonie Kuilman (hiervoor Operations Manager bij Randstad), zijn we ook gestart met ...

Lees verder

In dienst bij Bilfinger Tebodin na jaar Target: Reindrik Huizing

Na een inleenperiode treedt Reindrik Huizing in vaste dienst bij Bilfinger Tebodin: een opdrachtgever die zijn ambities ondersteunt en faciliteert. Hij geeft een vervolg aan zijn rol als Process Engineer! Na een jaar via...

Lees verder

Samenwerking AWL & Target

In deze snelle wereld is het goed met regelmaat stil te staan bij wat je al hebt bereikt en waardering te uiten aan degenen waar je een goede relatie mee hebt. AWL Techniek heeft ons blij verrast met een prachtige trofee...

Lees verder

“Het vaste contract bevestigt mijn gevoel”

Eric Karlas over zijn periode bij Target

In augustus dit jaar heeft Eric Karlas zijn contract voor onbepaalde tijd bij Vitens mogen ondertekenen. Wij vroegen naar zijn periode bij Target.

Lees verder

Vraagstellingen en vacatures in de Procesindustrie

Onze consultant Robin Dijk heeft zich wegwijs gemaakt in de wondere wereld van de recruitment. Hij stort zich volledig op vacatures in de procesindustrie!

Lees verder

5 Redenen om te werken bij: Vonk

VONK zoekt een Proposal Engineer. Wij vroegen Reynout Schrijvers meer over die functie en het bedrijf!

Lees verder

5 redenen om te werken bij: Vitens!

Volgens Rob Mecklenfeld: Specialist Coördinator Elektrotechniek

Waterbedrijf zoekt een Specialist Elektrotechniek. Wij spraken met Rob Mecklenfeld over zijn functie en Vitens als werkgever!

Lees verder

Wat werkgevers doen om personeel te vinden

79% van de werkgevers in Nederland heeft last van krapte op de arbeidsmarkt. Dit is hoe werkgevers daarmee omgaan!

Lees verder

De arbeidsmarkt in Januari

Het nieuwe jaar wordt door veel mensen gezien als moment om veranderingen in gang te zetten. Consultant Kees-Jan deelt zijn ervaring!

Lees verder

Opgefriste website

De groei die we momenteel doormaken bij Target Technology stemt ons meer dan positief. Ons netwerk aan kandidaten groeit gestaag en datzelfde geldt voor ons klantenbestand.

Lees verder