Over Target Technology

Target Technology is in 2016 opgericht. Wij zijn een eigentijdse en eigenzinnige detacheerder. Door onze specialisatie in specifieke bedrijfsprocessen in Engineering en Technology, kennen wij de markt als geen ander. We omarmen de verandering en vernieuwing in onze branche en bieden onze medewerkers de mogelijkheid tot ontwikkeling met behulp van de Target Academy, waarbij ze inhoudelijk begeleid worden door onze ervaren vakcoaches. We werken nauw samen met ons andere label Target Search. Samen hebben we met onze ruime ervaring en grote netwerk de mogelijkheid om snel te schakelen.

Onze professionals zijn inzetbaar op twee manieren:

Interim

Op de eerste plaats zijn onze professionals in Engineering en Technology op projectbasis inzetbaar als interim specialist of als interim (project)manager. Onze professionals vertegenwoordigen diverse processpecialismen, maar delen hun ambitie om uit te blinken. Zij initiëren graag verandering en vernieuwing en zijn gedreven om resultaten te boeken.

Deta-vast

Wij verzorgen ook de werving van vaste specialisten in onze branche. Voorbeelden hiervan zijn Mechanical Engineers, R&D Engineers, Control Engineers, Lead Engineers en Projectleiders. Dit verzorgen we door onze succesvolle deta-vast formule (overnametermijn 1 jaar). Door onze aandacht en ondersteuning op persoonlijke ontwikkeling creëren we een meerwaarde in binding en ontwikkelingspotentieel van uw toekomstige professional!

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan eens contact op met onze Consultants!

 

Zoekt u een geschikte kandidaat?

Detachering en interim-projectmanagement. Onze visie op ons vak is eigenzinnig. In deze tijd van voortschrijdende

digitalisering, leggen wij de nadruk op het persoonlijke gesprek met onze opdrachtgevers én kandidaten. Dat zien we als

voorwaarde om vast te stellen of verbintenissen de gewenste chemie opleveren. Het moet klikken en kloppen.

Neem contact op!