Persoonlijke ontwikkeling in 1,5 jaar Target

Persoonlijke ontwikkeling in 1,5 jaar Target

Tom Riemersma is al 1,5 jaar als Assistent Productieleider bij Attero gedetacheerd via Target. In deze 1,5 jaar, heeft hij de nodige groei meegemaakt. De groei van Target, maar ook zeker een persoonlijke groei. In een interview vroegen wij hem naar zijn ervaring met de tools en evenementen van de Target Academy en de contacten met ons team.

Ontwikkeling

“In de afgelopen anderhalf jaar heb ik mezelf op verschillende gebieden steeds meer ontwikkeld. Als Assistent Productieleider bij Attero sta ik dicht op de techniek en ontwikkel ik mezelf steeds meer op het gebied van leiderschap. Toch loop je in iedere functie altijd tegen dingen aan waar je meer moeite mee hebt, maar niet zo snel zelf iets aan doet. Daar helpt Target bij.”

Assessment

“Inmiddels heb ik bij Target een assessment gedaan om mijn persoonlijkheid in kaart te brengen en daarnaast een test om mijn sterke- en zwakke punten in kaart te brengen. Samen met mijn leidinggevende binnen Attero heb ik op basis van mijn functieprofiel een 2-tal ontwikkelingspunten gekozen. waarin hij meedacht welke punten bijdragen aan het uiteindelijke doel: doorgroeien van Assistent Productieleider naar Productieleider. Deze punten zijn verwerkt in een persoonlijk ontwikkelingsplan en hiervoor wil ik mijn sterkte punten inzetten om deze doelstelling te behalen”

Ontwikkelplan

“In het persoonlijk ontwikkelingsplan heb ik met Leonie bepaald welke punten we in het komende half jaar centraal stellen om uit te diepen. Daarvoor stellen we een SMART doelstelling op, zodat ik concreet weet waar ik naartoe werk. Wat ik fijn vind, is dat het een stok achter de deur geeft om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk wist ik ergens wel waarop ik mijzelf kon verbeteren, maar in de dagelijkse werkzaamheden sta je daarbij niet zo snel stil. Nu ben ik echt bezig om mijzelf, ook met hulp van een coach, te verbeteren. Ik hoop dus ook over een half jaar te kunnen zeggen dat ik dat doel bereikt heb!”