Paula van Ommen

Paula van Ommen

“Het werd al Snel duidelijk dat Hans Haselhorst vakinhoudelijk weet waar hij het over heeft!”

Voordat ik in contact kwam met Target Technology, waren we bij de Ruwbouw Groep al zeker een jaar op zoek naar de geschikte kandidaat voor de vacature ‘Hoofd Technische Dienst’. Het wordt al zo vaak gezegd, maar ik kan niet anders dan het bevestigen: goed technisch personeel is lastig te vinden!

Inhoudelijk sterk

We besloten om tafel te gaan met Target Technology om toch een bekwame kandidaat te vinden. We kozen voor Target Technology omdat dat een bureau is dat zich heeft toegelegd op het vinden van technisch personeel. De verwachting die ik daardoor had, wist Hans tijdens ons eerste gesprek al waar te maken. In overleg met Target waren we namelijk in staat om de nadruk te leggen op de vaardigheden die onze kandidaat zéker moest bezitten. Het werd dus al snel duidelijk dat Hans vakinhoudelijk weet waar hij het over heeft en begrijpt wat wij nodig hebben binnen de Ruwbouw Groep. Daarnaast wist Hans snel de link te leggen tussen de persoonlijkheid van geschikte kandidaten en de cultuur die er heerst binnen de Ruwbouw Groep.

“Target Technology heeft aangetoond waardevol te zijn bij lastig in te vullen vacatures.”

Vruchtbare samenwerking

Na het aandragen van de juiste kandidaat voor de vacature Hoofd Technische Dienst, hebben we nog een aantal vraagstukken neergelegd bij Target Technology. Hans heeft ons inmiddels gekoppeld aan kandidaten voor elk van de drie business units. Zo versterkt ook een Projectleider van Target Technology nu ons team.

Samengevat heeft Target Technology meermaals bewezen goed technisch personeel te leveren dat aansluit bij de ambities van de Ruwbouw Groep. Daarin hebben we een belangrijke partner gevonden!