Vitens

Vitens

“Target Technology kijkt niet alleen naar wat Vitens nú nodig heeft. Target denkt ook met ons mee over wat technisch personeel in de toekomst moet kunnen.”

De samenwerking vanuit Vitens met Target Technology is begonnen vanuit de urgente behoefte aan nieuwe collega’s op het gebied van Elektrotechniek/Procesautomatisering. Vanuit dat proces ontstond de vraag hoe wij ons ook in de toekomst weten te verzekeren van technische en vakinhoudelijke talenten. We weten ten slotte allemaal dat onze markt (snel) verandert. Samen hebben we onze ideeën over de toekomst vorm gegeven. Het is belangrijk om in de werving van onze nieuwe professionals rekening te houden met de eisen die we over een aantal jaar aan ze gaan stellen.

Culturele fit

Het werd al snel duidelijk dat Hans in staat is om te begrijpen welke kwaliteiten wij zoeken, maar ook om een culturele fit te creëren tussen de nieuwe werknemers en onze organisatie. Hij leest een organisatie goed en kan inschatten of iemand past binnen onze cultuur. Vanuit de eerste vraagstukken op het gebied van Elektrotechniek/Procesautomatisering, zijn er nu op verschillende afdelingen professionals van Target Technology actief.

“Target beschikt over een omvangrijk netwerk en heeft mede daardoor bewezen succesvol te zijn bij het vinden van passende profielen in een competitieve arbeidsmarkt”

Lange termijn

Target Technology beschikt over een omvangrijk netwerk in de markt waarin wij actief zijn. Daarom zijn ze in staat gekwalificeerd personeel te vinden dat voldoet aan de eisen van Vitens. Daarnaast is de meerwaarde van Target Technology dat ze meedenken over de invulling van de personeelsbehoefte op langere termijn.