Rudie van der Bos

Rudie van der Bos

“De betrokkenheid naar bedrijven vind ik enorm belangrijk. Dáármee bouw je een goede relatie op.”

Wij hebben al ruim zeven jaar een samenwerking met Hans Haselhorst. Onze samenwerking begon tijdens het ontwikkelen van een traject binnen STI waarbij junior engineers binnen anderhalf jaar ons vak leren. Hans deed in dat traject de werving en selectie, waardoor Hans onze organisatie door en door heeft leren kennen. Hij is in staat te begrijpen wie wij zijn als organisatie en wat we verwachten van onze medewerkers. Maar dat is niet het belangrijkste bij het voorstellen van de juiste kandidaat. Er is voor ons nog een belangrijke reden waarom we graag met Target Technology werken.

Persoonlijke match

STI is namelijk een klein bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat nieuwe engineers op persoonlijk gebied passen bij ons team. Omdat Hans en Maurice zo betrokken zijn bij onze organisatie en ons team, kunnen ze die inschatting vaak uitstekend maken! Ze kennen inmiddels bijna alle werknemers. De professionals die Target Technology aanlevert passen bij ons op zakelijk én persoonlijk vlak.

“Ik zei dat ik verwachtte dat Target Technology de juiste kandidaat niet zou vinden. Hans bewees mijn ongelijk!”

Inmiddels hebben wij een aantal Engineers op onze werkvloer van Target Technology. Toen ik Hans begin 2018 vertelde dat wij moeite hebben met het vinden van een geschikte projectleider, ontdekte ik dat Target Technology ook op een ander niveau kan schakelen. Al een paar jaar waren wij op zoek naar een projectleider met de juiste ervaring, competenties én persoonlijkheid. Tot die tijd waren onze projectleiders vrijwel altijd interne kandidaten. Ik gaf dus aan dat ik niet verwachtte dat Hans in staat zou zijn om de juiste kandidaat te vinden. Hans greep die uitdaging met beide handen aan. Inmiddels heeft Target Technology twee projectleiders geplaatst. Iets waar wij ontzettend dankbaar voor zijn!