Target Academy

Bij een dienstverband via Target staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Deze ontwikkeling geven we vorm aan de hand van de Target Academy. We bieden verscheidene tools aan. De basis daarvan is een ontwikkelassessment. Daaruit stellen me samen een Persoonlijk Ontwikkelplan op. Gedurende het dienstverband werken wij met de Professional samen om hem of haar te kunnen voorzien van inhoudelijke kennis en de ontwikkeling van soft skills. Dit doen wij door onze ervaren vakcoaches intensief met de Professional te laten werken én een op maat gesneden opleidings- en ontwikkelingstraject af te stemmen. Zo kunnen onze professionals van échte meerwaarde zijn bij onze opdrachtgevers.

Wij streven er altijd naar goede, zelfbewuste professionals in te zetten bij onze klanten. Professionals met inzicht in hun persoonlijkheid, waarden, soft skills en kennis van de toegevoegde waarde voor hun organisatie. Daar heeft de professional immers zelf ook profijt van!

De Stappen in de Target Academy

Startgesprek

Iedere professional heeft unieke sterke punten, interesses en drijfveren. Met de Target Academy willen wij inzicht creëren in de meerwaarde van jou voor jouw organisatie. Dat begint natuurlijk bij een startgesprek.

Meer informatie

Assessment

Met het ontwikkelassessment van de Target Academy willen we inzichtelijk brengen waar jouw sterke punten liggen en wat van daaruit jouw meerwaarde is voor de organisatie.

Meer informatie

POP

Met behulp van de POP wordt er een inventarisatie gemaakt welke ontwikkelmogelijkheden er zijn en op welke wijze hieraan concreet invulling gegeven kan worden.

Meer informatie

Training

Om kennis van professionals en klanten up-to-date te houden, maar ook om te profiteren van de grote hoeveelheid technische ervaring binnen ons netwerk, organiseren we regelmatig kennissessies, trainingen en workshops!

Coaching

Als professional bij Target Technology word je waar gewenst gecoacht door een coach uit het werkveld. Zo heb je altijd een sparringspartner over jouw uitdagingen! Benieuwd naar de profielen van onze coaches?

Meer informatie

Jaar evaluatie

Natuurlijk zijn wij benieuwd waar jij staat na een jaar. Met jouw nieuwe werkervaring en opgedane kennis maken we de balans op ten opzichte van de start van het traject!

Iets voor jou?

We vertellen je graag meer!

Neem contact op
Actuele opdrachten

Bekijk hier een greep uit de actuele vacatures

Vacatures

ONZE COACHES

Verschillende coaches zijn verbonden aan de Target Academy. Maak kennis met ze!