Target Academy

De Target Academy biedt onze Professionals de mogelijkheid om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Binnen de Target Academy bieden wij verscheidene tools aan, waarbij de basis een ontwikkelassessment is, waaruit een Persoonlijk Ontwikkel Plan wordt opgesteld. Gedurende het dienstverband werken wij met de Professional samen om hem of haar te kunnen voorzien van inhoudelijke kennis en de ontwikkeling van soft skills. Dit doen wij door onze ervaren vakcoaches intensief met de Professional te laten werken én een op maat gesneden opleidings- en ontwikkelingstraject af te stemmen. Zo kunnen onze professionals van échte meerwaarde zijn bij onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers

Naast de persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke versterking voor de medewerkers, willen we er zijn voor onze opdrachtgevers. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies en netwerkevenementen over thema’s die in de maakindustrie voor vragen zorgen.

Wil jij meer weten over de Target Academy? Onze consultant Learning & Development Lynette ten Brinke vertelt er meer over in deze blog!