Target Academy

De Target Academy biedt onze Professionalsde mogelijkheid om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Binnen de Target Academy bieden wij verscheidene tools aan, waarin we starten met een ontwikkelassessment als basis voor een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Van daaruit zetten we verschillende stappen om onze medewerkers te kunnen voorzien van inhoudelijke kennis en ontwikkeling van soft skills. Voorbeelden daarvan zijn coachtrajecten met onze ervaren vakcoaches of een uitgebreid assessmenttraject. Zo kunnen onze professionals van ├ęchte meerwaarde zijn bij onze opdrachtgevers.

De tools van de Target Academy worden standaard aangeboden, waarbij wij onze medewerkers de mogelijkheid geven hun sterke punten in beeld te krijgen en hun soft skills verder te ontwikkelen. Zo kunnen zij ze nog beter benutten op de werkvloer.

Opdrachtgevers

Naast de persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke versterking voor de medewerkers, willen we er zijn voor onze opdrachtgevers. Daarom organiseren we regelmatig kennissessies en netwerkevenementen over thema’s die in de maakindustrie voor vragen zorgen.

Wil jij meer weten over de Target Academy? Onze consultant Learning & Development Lynette ten Brinke vertelt er meer over in deze blog!