Van start-up naar scale-up

Van start-up naar scale-up

Sinds Januari hebben we bij Target een mooie professionaliseringsslag gemaakt! Tegelijkertijd met de start van onze nieuwe Field Manager Leonie Kuilman (hiervoor Operations Manager bij Randstad), zijn we ook gestart met een professioneel HR-systeem voor onze professionals en klanten. Hiermee hebben we weer een mooie stap gezet van Start-up naar Scale-up.

Persoonlijke ontwikkeling

Leonie heeft in haar eerste maanden bij Target intussen veelal op werklocatie kennis gemaakt met de professionals en ZZP-ers die via ons aan de slag zijn bij onze opdrachtgevers. “Wat mij opvalt is dat er stuk voor stuk ontzettend goede en gedreven vakspecialisten werken bij onze opdrachtgevers. Ik heb al veel geleerd over de techniek en over het werk wat Engineers en Projectleiders uitvoeren bij onze klanten. Mooi om te merken hoe iedereen zijn best doet mij in Jip en Janneke taal hun vak uit te leggen. Wat mij ook opvalt is dat tot op heden bijna iedereen heel graag wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. En dat kan mooi samen met mij in de Target Academy. Op die manier kunnen we wat extra’s bieden aan onze professionals. Zijn we niet alleen werkgever, maar dragen we ook echt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling gedurende de tijd dat ze via ons gedetacheerd worden. Dat geeft heel veel voldoening!”

Back office

Ook Erik is erg blij met de ontwikkelingen. “Niet alleen de komst van Leonie maakt het mogelijk om er nog meer voor onze professionals te zijn. Met de implementatie van ons HR-Systeem zorgen we er namelijk ook voor dat personeelszaken en administratie goed vastgelegd zijn. Daardoor kunnen we ons bij Target nog beter focussen op het begeleiden van onze professionals én het creëren van nieuwe duurzame matches tussen talent en opdrachtgever! Dat geeft ons de kans om te groeien!”